Leveringsvoorwaarden

Al onze goederen worden verzonden, nadat uw betaling bij ons ontvangen is.

Janny’s Borduurstudio is niet aansprakelijk voor schade, die tijdens de verzending is toe gebracht. We behandelen uw spullen wel met de grootst mogelijke voorzichtigheid.

Mocht het bestelde artikel als brievenbuspost verzonden kunnen worden, dan verrekenen wij het verschil achteraf.

Ongeborduurde artikelen mogen geruild worden, de verzendkosten zijn voor de koper.

Kleuren kunnen afwijken van het voorbeeld op de foto. Janny’s Borduurstudio neemt hier geen verantwoordelijkheid voor.

Het kan gebeuren, dat een artikel niet meer op voorraad is. We doen ons best, om bij te bestellen, maar dat lukt niet altijd. We proberen dan een passend voorstel te doen.

De borduurprijs van Logo's. hangt af van de tijd die de borduurmachine nodig heeft om het logo te borduren. Dit is voor ieder logo verschillend (groot, klein, volgeborduurd of alleen outline, borst-logo, rug-logo, enz.) en dient eerst door ons te worden uitgerekend.

Daarbij komt het bedrag van het digitaliseren. Dit is het handmatig verwerken van een grafisch beeld naar een programma, geschikt voor de borduurmachine.

U betaald éénmalig voor dit digitaliseren een bedrag. Het borduurprogramma blijft echter in ons bezit.

Wilt u b.v. 2 handdoeken en 1 badjas laten borduren met hetzelfde logo, dan betaald u de éénmalige digitaliseerkosten en 3 x de borduurkosten. ( en uiteraard de handdoeken en badjas.)

Indien u later nogmaals iets geborduurd wilt hebben met wéér hetzelfde logo, dan betaald u alléén de borduurkosten en het te borduren artikel.

Bezorgen Per Post.

1. Alle leveringen worden per post verzonden.    

2. Na ontvangst van uw bestelling krijgt u een e-mail retour met het totaalbedrag incl. verzend-kosten en eventuele extra bijkomende bezorgkosten.   

3. Na ontvangst van uw betaling wordt uw bestelling, indien voorradig, binnen 8 dagen per post bij u afgeleverd.