Welkom bij Janny’s Borduurstudio!Bent U op zoek naar één mooi geborduurde pet of wel 1000 geborduurde handdoeken, dat kan! Daarnaast heb ik leuke, complete cadeaus voor bijvoorbeeld een verjaardag, een geboorte, of Vader- en Moederdag.


Ook voor de sportieve mensen onder ons, heb ik leuke pakketjes gemaakt. Nog even de naam erop en klaar, origineler kan het bijna niet!


Niet alleen voor de particulier, maar ook voor de bedrijven en verenigingen kan ik naast de cadeau artikelen, ook bedrijfskleding verzorgen. U kunt daarbij denken aan overhemden, overalls, (fleece) truien, polo’s, hoodies, overhemden etc. etc. Zie mapje Assortiment voor enkele voorbeelden.

Als U een goed en duidelijk logo kunt aanleveren, zet ik dat voor U om in een borduurpatroon en zet ik het erop! Des te mooier en duidelijker Uw logo, des te mooier het resultaat!


Ook kunt U eigen kleding aanleveren en Uw logo, dan zorg ik dat het erop komt!


Voor kleding en handdoeken, ben ik misschien wel niet de goedkoopste, maar graag lever ik U kwaliteit voor een nette prijs. Het moet keer op keer gewassen kunnen worden en toch netjes blijven, daar ga ik voor.


Klikt U eens door de website en wellicht zit er iets voor U bij.


En als U vragen heeft, bel me dan even op 06-51810383 of stuur een e-mailtje naar: jannysborduurstudio@ziggo.nl